A Kód Küldetés
A visszaszámlálás elkezdődött...
 

Hallottál már a napjainkban népszerű kiszabadulós játékokról? Szeretted volna kipróbálni, de még nem volt rá alkalmad? Most akár egy különleges hibrid laptopot is nyerhetsz, ha sikeresen kiszabadulsz az ASUS Szuperkabinból a Kód küldetés teljesítésével!
 
A Kód Küldetés első állomása a www.akodkuldetes.hu oldalon érhető el, ahol kiderül az ASUS Szuperkabin pontos elérhetősége, mely augusztus 30-tól az ország 3 pontján, Budapesten, Pécsen, és Debrecenben várja a játékosokat. 2-3 vagy 4-5 fős csapatokat várnak a szervezők, a feladat: egy titkos kód megfejtésével 15 perc alatt kiszabadulni az ASUS Szuperkabin gömbsátorból.
 
A www.akodkuldetes.hu oldalon a helyszínek pontos koordinátáinak megfejtésén túl időpontot is lehet foglalni a Szuperkabinban való játékra, a küldetésre felkészítő Memóriajáték után. A Memóriajátékot sikeresen teljesítők között ASUS VivoTab Smart tableteket sorsolnak ki a szervezők, akik pedig sikeresen kijutnak a helyszíneken az ASUS Szuperkabinból, azok között a fődíj, egy ASUS Transformer Book talál gazdára.
 
A küldetés során nagy szerepet játszanak az ASUS eszközök, melyeket a helyszínen ki is lehet próbálni, emiatt szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a játékhoz elöljáróban, hogy a helyszínen már csak a kódfejtésre kelljen koncentrálni: 
Az ASUS Transformer Book egy nagyteljesítményű, 13,3” hibrid noteszgép, melynek képernyője egyetlen mozdulattal lecsatolható a billentyűzetes dokkolójáról, ezáltal táblagéppé alakíthatjuk.
Az ASUS Taichi Ultrabook™ notesz- és táblagép keveréke, duplaképernyős kialakításával lepi meg a felhasználókat, belső képernyője, és külső érintőképernyője együttesen használható. Ezt a tulajdonságot érdemes megjegyezni, mert ez is segíti majd a kiszabadulást a kabinból.
A most elérhető legfejlettebb Ultrabook™ az ASUS Zenbook™ Touch, mely az extra vékony kialakítás mellett biztosít nagy teljesítményt felhasználójának, dizájnos szálcsiszolt felületképzéséhez Full HD felbontású többujjas érintőképernyő társul.
Az ASUS VivoBook érintőképernyős noteszgép, mely a legtöbbet hozza ki a Windows 8 új csempés felületéből, mégis elérhető áron.
A legutolsó hibrid eszköz, ami segít majd a kiszabadulásban a PadFone 2, mely egy 4,7 hüvelykes okostelefon első látásra, de ha jobban megnézed, és megtalálod hozzá a dokkolóját a Szuperkabinban, máris 10,1”-os táblagéppé alakul, ami nagyban megkönnyíti a kód keresését a kijelzőn!
 
A szervezők a nagyobb értékű ajándékok mellett azonnali helyszíni ajándékokkal is várják az érdeklődőket, lelkes játékosokat és kódfejtőket.
 
Ne feledd, a következő helyszín augusztus 30-31. Budapest
 
www.akodkuldetes.hu
A visszaszámlálás elkezdődött…
 
Várunk az ASUS Szuperkabinban!
 
 
###
AZ ASUS-RÓL
Az ASUS a világ három legnagyobb fogyasztói noteszgép-gyártójának egyike, és a cég készíti a világ legjobban fogyó, legtöbb díjat elnyert alaplapjait is.  Az új, digitális korszak vezető gyártójaként az ASUS olyan termékeket tervez és gyárt, amelyek a mai digitális otthonok és irodák felhasználói követelményeinek maradéktalanul eleget tesznek. Termékpalettáján alaplapok, grafikus kártyák, optikai meghajtók, kijelzők, asztali és készre szerelt számítógépek, noteszgépek, netbookok, kiszolgálók, multimédiás készülékek, vezeték nélküli megoldások, hálózati készülékek, táblagépek és okostelefonok is találhatók. Az ASUS 2012-ben 4168 díjat nyert el, és Eee PC™ sorozatával forradalmasította a modern számítógépipart. Az ASUS világszerte több mint 12500 alkalmazottat és egy világszínvonalú, 3800 mérnökből álló kutatás-fejlesztési csapatot foglalkoztat. A vállalat bevétele 2012-ben közel 14 milliárd USD volt.