KAPCSOLATBAN MINDEN PILLANATBAN

KAPCSOLATBAN
MINDEN PILLANATBAN

Szeretnéd feltölteni meglévő webáruházad az Expert termékeivel? Nem akarsz drága fejlesztésekre költeni, vagy nem tudod hogy indulj neki?

KAPCSOLÓDJ RÁNK!

1Kapcsold össze a webáruházad raktárkészletünkkel egyszerűen és gyorsan XML-en keresztül. Gyorsítsd fel és automatizáld folyamataidat, mindezt csupán néhány kattintással. Egyszerű felhasználás, érthető működés: a Connestic használatával rengeteg háttérmunkát spórolhatsz meg, az így felszabaduló idődet pedig más folyamatokra fordíthatod. Növeld bevételed egy hatékony webáruházzal! Minden egy helyen ami az online értékesítéshez szükséges!

A RENDSZER ELŐNYEI

A RENDSZER ELŐNYEI

MI A CONNESTIC?

A Connestic a hiányzó láncszem az értékesítési felületed és a beszállítód között: segítségével webáruházakat köthetsz össze nagykereskedésekkel vagy akár más webáruházakkal.

Egy-egy kapcsolat gyorsan és könnyen beállítható a folyamatosan bővülő nagykereskedői listánkból. Az összekapcsolás után a termékek automatikusan frissülnek webáruházadban a nagykereskedés adatbázisa alapján, beleértve az új, kifutott vagy törölt termékeket, azok árait, raktárkészleteit stb.

Connestic
Connestic

Ezen felül a Connestic folyamatos statisztikát készít számodra, így bármikor könnyedén diagnosztizálhatod az egyes termékeket és adat eltéréseket, nyomon követheted a változásokat.

A Connestic egyszerűvé, könnyűvé és átláthatóvá teszi az árképzések, kategória összerendelések, termékadat megfeleltetések folyamatát. A beállításokat bármikor módosíthatod a piaci változásoknak, marketing céloknak megfelelően.

Egy állandóan fejlődő és bővülő rendszerről van szó: folyamatosan építünk ki kapcsolatot újabb nagykereskedésekkel továbbá új és hasznos funkciókat fejlesztünk. Ha elakadsz vagy kérdésed van, akkor sem hagyunk magadra, ügyfélszolgálatunkon minden kérdésedre választ adunk, illetve szaktanácsadással járulunk hozzá webáruházad sikeres működtetéséhez.

A Connestic API kapcsolaton keresztül szinkronizál a webáruház és a nagykereskedések adatbázisa között. Az adatok importálását különböző saját szabályok és összerendelések segítségével határozhatod meg.

Connestic

HA CSATLAKOZNI SZERETNÉL

Légy Partnerünk és regisztrálj hozzánk!

Connestic

Írj nekünk az xml@expert.hu címre , hogy érdeklődsz az XML adatkapcsolat iránt. Connestic

Connestic
 
 

Az e-mailben jelezd, hogy Connestic kapcsolatot szeretnél!

Connestic

Létrehozzuk a kapcsolatot és küldjük a paramétereket.

Connestic
 
 

Rendeld meg a Connestic szolgáltatását, kezdd el használni és töltsd fel webáruházadba már azonnal az Expert termékeit!

Connestic
expert

KAPCSOLAT

Kérdéssel kapcsolatban keresd kollegánkat:

Connestic