Ön már regisztrált felhasználó? Kérjük, jelentkezzen be!
Ön új felhasználó? A vásárláshoz kérjük, adja meg adatait!

Regisztráció

* Mező kitöltése kötelező.

Legyen a Partnerünk!

Kérjük, mielőtt regisztrál vegye figyelembe, hogy Nagykereskedés vagyunk és csak szerződött Partnereinkkel folytatunk üzleti kapcsolatot.

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.

INFORMÁCIÓK A REGISZTRÁCIÓRÓL:

Tisztelt leendő Partnerünk,

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket! A regisztráció menete, és feltételei a következők:

Töltse fel a regisztrációhoz szükséges dokumentumokat a weboldalunkra (cégkivonat, vállalkozó esetén vállalkozói igazolvány, aláírási címpéldány, amely a szerződés aláírójával megegyező), amennyiben ezek elektronikus formában a rendelkezésére állnak. Abban az esetben, ha elektronikusan nem tudja feltölteni a cégpapírokat, úgy postai úton másolatban, vagy személyesen kérjük jutassa el.
Amennyiben Ön már partnerünk, kérjük, adja meg ügyfélkódját (értékesítő kollégáinktól igényelhető). Ebben az esetben nem szükséges a céges dokumentumokat feltölteni a regisztrációhoz A kért adatokat szíveskedjen megadni (cégadatok, ügyintéző adatok, weboldal hozzáférési adatok).
Miután minden szükséges dokumentumot feltöltött és adatot kitöltött, kattintson, a Regisztrál gombra.

A regisztráció elbírálása és aktiválása manuálisan történik. Az elbírálás eredményéről rövid határidővel értesítjük és elküldjük a Viszonteladói Keretszerződésünket, amelyet 2 példányban, hiányzó részeket kitöltve, cégszerűen aláírva postai úton, vagy személyesen legyen szíves eljuttatni székhelyünkre (1044 Budapest, Óradna utca 12.). Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kapni a regisztrációról és a vásárlási feltételekről az alábbi elérhetőségen érdeklődhet.

Borzi Fruzsina

Tel: (+36-1) 450-2440
E-mail: fruzsina.borzi@expert.hu


 

Partner adatok

Ügyfélkód
Amennyiben Ön már partnerünk, kérjük, adja meg ügyfélkódját (értékesítő kollégáinktól igényelhető). Ebben az esetben nem szükséges a céges dokumentumokat feltölteni a regisztrációhoz.

Melléklet feltöltése

Nincs fájl kiválasztva.
Tallózás

Adatok

 
 
 
 
 
 
 
+

Számlázási cím

 
Kötelező megadni.
Kötelező megadni.
 
 

Szállítási cím

Nyilatkozatok

Hírlevél beállítások