Céginformációk

MIÉRT AZ
EXPERT ?

Balázs Attila

vezérigazgató

Francia Róbert

cégvezető

Tordy András

kereskedelmi igazgató

  • Az Expertnél küldetésünknek érezzük azt, hogy magasszintű szolgáltatásokat nyújtsunk, ezzel hozzájárulva partnereink hatékonyságához.
  • Igyekszünk a lehető legbiztonságosabb beszállítói körrel együtt dolgozni, így a legmegbízhatóbb gyártók termékeit tudjuk biztosítani.
  • Mindennapos kiszolgálással szállítunk ügyfeleink számára Európán belül és azon kívül is. A rendeléseket logisztikai csapatunk gyorsan és rugalmasan kezeli.
  • Regisztrált partnereinknek webshopunkon keresztül is rendelkezésükre állunk, biztosítva ezzel a zökkenőmentes és hatékony vásárlási folyamatot, hogy a legjobb vásárlási élményt nyújthassuk.
  • Nemzetközi kapcsolattartás, többnyelvű ügyfélszolgálat: azokkal a partnereinkkel is gyorsan szót értünk, akik a saját anyanyelvükön szeretnének kommunikálni, hiszen munkatársaink több nyelven is beszélnek.
  • Minőség garantálása: az általunk értékesített termékek minőség ellenőrzésre kerülnek raktárunkban, amivel garantáljuk a viszonteladott áruk minőségét és eredetét. Elkötelezettek vagyunk a jó minőség értékesítésében.

 

CÉGTÖRTÉNET

2021

A forgalmazott termékek listája Huawei notebook, tablet, monitor és hálózati eszközökkel valamint Poco telefonokkal bővül.

2020

A forgalom túllépi a 30 milliárd forintot, elkezdődött az EVGA és Xiaomi Ecosystem termékek fogalmazása disztribútori szinten.

2019

Folytatódott a portfólió bővítse okos otthon, otthoni biztonság és kültéri szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó termékekkel.

2018

Alapításának 10. évfordulójára a cég megújult weboldallal és arculattal jelenik meg. A forgalom megközelíti a 24 Mlrd HUF-ot. A megnövekedett létszámunk, valamint megnövekedett áruforgalmunk miatt, új raktár résszel és új irodarésszel bővülünk.

2017

Tesco International szerződés, 4 országra szállítás, jelentős forgalom bővítés. Túlléptük az 1 milliós határt is. Több mint egy millió termék hagyta el raktárunkat ebben az évben. Sikerként könyveltük el hogy az Expert Zrt bekerült a magyar top 500 cégbe, a forgalom vonatkozásában.

2016

A forgalom túllépi a 20 Mlrd HUF határt, új vásárlói partnerek és új termékek a kínálatban.

2015

Zalman és Transcend disztribúciók, alkalmazottak száma túllépi a 60 főt.

2014

Piacvezető Notebook szinten, a consumer piacon. Teljes eladás 82.000 darab, Asus, Lenovo és Acer notebook.

2013

Partnerével a Digital Radio Kft-vel a cég elnyeri a digitális átállás pályázatot. Alcor, saját gyártmányú DVB-T vevőjével, több mint 400.000 család jut ingyenes TV adáshoz. A projekt nagy siker, de igazi vizsga is volt az Expert csapatának. Szakmai szakértelem, gyorsaság, motiváció, elszántság volt szükséges ahhoz, hogy a projekt befejeztével, az össz céges forgalom túllépje a 15 Mlrd Huf.

2012

A know-how ismeretünk és tapasztalaink által megalapítottuk saját brandünket az Alcort, hogy saját kézből még hatékonyabb megoldásokat kínálhassunk partnereink/vásárlóink számára. Három évvel később az Alcor brand, e-book és külső, hordozható akkumulátorból piacvezetővé válik.

2011

A hosszútávú finanszírozás megalapozása valamint új jelentős ügyfelek szerződtetése. Microsoft OEM disztribúció megkezdése. A létszám eléri az 50 főt, a forgalom túllépi a 12,5 Mlrd huf.

2010

A cég már 10 Mlrd HUf felett értékesít, hazai és külföldi partnereinek. Lenovo, Packard Bell disztribúció megkezdése.

2009

Jelentős gyártókkal és vásárlópartnerekkel kötünk szerződéseket, megalapozva a jövőbeni fejlődést. Asus, Acer, Logitech, Western Digital, Cooler Master, Sapphire gyártók termékeivel bővül a termékkínálat.

2008

A vállalat alapítási éve. A tulajdonosok tapasztalatuk és piaci ismeretüknek köszönhetően, egy kreatív és motivált csapattal, relatíve gyorsan, új cégformában, piacra lépett. A tulajdonosok ekkorra már a szakmában 20 éves múlttal rendelkeznek.

 

CÉGÜNK
MŰKÖDÉSE

AZ EXPERTRŐL

Cégünk számítógépek, számítógép alkatrészek, tartozékok, notebook és egyéb irodai- és szórakoztató elektronikai cikkek disztribúciójával és nagykereskedelmével foglalkozik.

A piacon egyedülállóként, hazai illetőségű tulajdonosok saját erőből építették fel a céget és a mai napig is aktívan részt vesznek a cég napi működésében.

Több, mint 10 éve elhivatottan dolgozunk azon, hogy dinamikusan fejlődő vállalatunk a számítástechnikai disztribútori piac meghatározó szereplőjévé válhasson, köszönhetően nagyrészt a több ezer hűséges visszatérő partnerünk támogatásának. Cégünk fő célkitűzése azóta is töretlen, magasszintű szolgáltatásinkkal segítjük elő partnereinket a versenyképességük és a hatékonyságuk növelésében.

ÜZLETI CÉLJAINK

DISZTRIBÚCIÓ:

Az általunk képviselt gyártókkal, vezérelveinkre támaszkodva mindig is a hosszútávú kapcsolatra törekedtünk, melyekkel kiemelkedő eredményeket tudunk felmutatni. Az értékesítési adatokat tekintve az összes képviselt gyártónál általában első, de mindenképpen dobogós helyen tudunk végezni országos és akár régiós szinten is köszönhetően annak, hogy piacra lépésünket, üzleti kapcsolatainkat nagyon körültekintően kezdeményezzük. A gyártóval kialakított kapcsolattal és a termékeire összpontosítva rövid határidőn belül is kiváló értékesítési eredményeket érünk el.

NAGYKERESKEDELEM:

Célunk az, hogy minél szélesebb termékkínálatunkkal, mely ma felöleli az IT, telekommunikáció, szórakoztató elektronika, okos otthon, biztonságtechnika területeit is vásárló partnereink részére a tőlünk megszokott hozzáértéssel, gyorsasággal és hatékonysággal rendelkezésre álljunk. Kiterjedt kapcsolatainkkal, hazai és régiós beszállítói partnereink igénybevételével bármilyen terméket leszállítunk, így segítve vásárló partnereinket a hatékonyan és gyors beszerzéseikkel.

OEM GYÁRTÁS:

Alcor, a saját gyártású termékek. A hazai piacon 2012-től van jelen. Termékpalettánk mögött stabil háttér áll, erős terméktámogatással, nyelvi lokalizációval, különböző szolgáltatásokkal és precíz szervizzel. Hisszük, hogy a kitartó munkával és a termékekbe, az új technológiákba vetett hittel az Alcor méltó lesz a vásárlók bizalmára és elismerésére. Új termékek kidolgozásával hozzájáruljon az emberek életminőségének javításához és a fenntartható globális fejlődés biztosításához ezzel támogatva a cég működését és a piaci igények kiszolgálását. Kollegáinkkal nem csak termékeket, hanem eredményt és sikert hozunk létre közösen. Az évek során, az Alcor tabletek, e-bookok, dbv-t vevők, külső akkumulátorok és egyéb tartozékok, kivívták maguknak a helyüket a consumer piacon. Az összes hazai kereskedőlánc polcain megtalálhatók, felzárkózva a nemzetközi brandek mellé.

SZERVIZ:

A folyamatosan bővülő szerviz egyelőre elsősorban az Alcor márka garanciális és garancián túli szervizelését végzi, valamint a saját gyártású asztali számítógépekét.

PC GYÁRTÁS:

Országos szinten 2018-ban is több ezer, saját összeszerelésű Expert PC került ki a felhasználókhoz. Legyen az gamer, irodai, iskolai PC az Expert PC megbízható és költséghatékony megoldás. A trendekkel ellentétben mi hiszünk az asztali PC piacában, így mai napig megtalálható kínálatunkban számos előre összeszerelt, illetve egyedi igények alapján összeállított is.

ÉRTÉKESÍTÉSI PARTNEREK


ÉRTÉKESÍTÉSI KATEGÓRIÁK


 

EXPERT KARRIER

ALKALMAZOTTI LÉTSZÁM

Vállalatunk az elmúlt 10 évben gyors növekedésével, egymást követő bővítéseivel fontos szerepet játszott a szakképzett munkaerő vonzásában.

A jelenlegi majdnem 80 fős alkalmazotti létszámot és értékesítési volument, termékpalettát figyelembe véve Magyarország egyik legnagyobb számítástechnikai disztribútori vállalata. Fennállása óta a bevétel évről-évre nő.

Vállalatunknál azon dolgozunk, hogy kollégáink kibontakoztathassák képességeiket és megfelelő fejlesztési eszközökkel eljuthassanak lehetőségeik maximumáig. A karrier szervezetünkben vertikálisan és horizontálisan is jelen van.

A következetes szervezeti fejlődés eredményeként számos belső karrier sikertörténetre volt példa. Köszönhető ez a különböző személyre és szervezeti egységre szabott tréningeknek, alternatív fejlődési lehetőségnek, az alkalmazottak karrierterveit felmérő folyamatos nyomonkövetésének.

Számunkra fontos az aktív társadalmi szerepvállalás, az őszinte és nyitott kommunikáció dolgozóink és külső partnereink felé egyaránt. Gondoskodunk arról, hogy munkavállalóink teret és lehetőséget kapjanak a személyes fejlődésre, hogy közös céljainkba bevonva őket hatással lehessenek az eseményekre és a munka-magánélet egyensúlyára figyelve támogassuk a családokat. Független pénzügyi háttérrel rendelkezünk, a mindenkori nyereségből tudjuk finanszírozni a folyamatos növekedést, innovációt, képzéseket. Szeretünk hatással lenni környezetünkre, partnereinkre és ambiciózus terveinkkel igyekszünk is ezt megvalósítani.

 

ÉRTÉKEINK

 

Kiváló minőségű termékeinkkel, a piac-orientált ár-érték aránnyal és kiemelkedő logisztikánkkal teljesítjük, illetve felülmúljuk partnereink elvárásait.

 

A folyamatok, termékek és szolgáltatások minősége a bizalmon és szakértelmen alapuló vállalkozás alapvető feltétele.

 

Cégünk számára a kihívások lehetőségek ahhoz, hogy hosszútávú és nyereséges növekedést generálhassunk. Nagyvállalatként a jövő elvárásaihoz igazodunk, valamint nyíltan és bátran állunk az új üzleti területek fejlődése elé. Cél- és haszonorientáltan a teljesítményeinkre összpontosítunk.

 

Termékeink és folyamataink állandó innovációja biztosítja, hogy hosszú távon versenyképesek legyünk. Ez a két fókuszterület vállalatunk minden területétől kreativitást igényel. A piaci és társadalmi fejlődések megfigyelése és elemzése révén új ötleteink születnek. Arra összpontosítunk, hogy idejekorán felismerjük az ügyfeleink igényeit, ezzel értéktöbbletet teremthessünk számukra és innovatív megoldásokkal szolgálhassunk. A fenntartható termékek és szolgáltatások ki- és továbbfejlesztésekor valamennyi munkatársunk szaktudásából profitálunk.

 

Képzett, elkötelezett és teljesítmény-központú alkalmazottaink hozzájárulnak vállalatunk gazdasági sikereihez.